Interior reconeix “preocupació” pel 12-O

La Generalitat prohibeix la marxa feixista de Sants a plaça Espanya però autoritza la de Montjuïc
Ramon Espadaler
Ramon Espadaler

“És evident que existeix preocupació al govern pel què pugui passar el 12-O”, ha manifestat aquest dimecres el conseller d’Interior, Ramon Espadaler, davant l’auge d’anuncis feixistes per “plantar cara a l’independentisme”. El Departament ha d’anunciar aquest mateix matí que prohibirà la marxa que havia de transcórrer entre Sants i Plaça Espanya de Barcelona, i autoritzarà l’acte que des de fa anys reuneix l’extrema dreta a la mateixa Plaça Espanya per pujar a Montjuïc.

Espadaler ha justificat l’autorització de la segona marxa, perquè garantir “el dret fonamental a manifestar-se”. El conseller ha expressat la “doble garantia” d’aquest tipus d’actes: “dret a expressar les idees, i que això es faci amb civisme”.

La resposta del conseller ha estat arrel d’una pregunta del diputat de la CUP, David Fernàndez, qui ha recordat a Espadaler que “Sants va aconseguir aïllar l’extrema dreta a la muntanya de Montjuïc” i l’ha advertit que “les victòries democràtiques no duren per sempre“.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.