Ja no es busca “cambrera sense fills i ‘catxonda'”

Un empresari retira l'anunci després que l'Institut de la Dona l'expedienti
anunci cambrera
anunci cambrera

L’empresari de Huelva que buscava una cambrera “d’uns trenta anys, sense parella, sense fills, que sigui simpàtica, ‘catxonda’, seriosa, formal i neta”, ha retirat l’anunci que va pujar a internet després que l’Institut Andalús de la Dona (IAD) l’hagi obert un expedient.

Si l’empresari retira l’anunci, demana disculpes i mostra –com a mínim de cara a la galeria- que no anava amb mala intenció, l’expedient queda paralitzat i no es procedeix a sancionar. La presidenta de l’IAD, Soledad Ruiz, ha indicat aquest dimarts que ja s’ha fet el primer pas.

El sindicat CCOO va denunciar públicament l’oferta penjada a la xarxa que, per uns 500 o 600 euros mensuals, a més dels requisits anteriors també demanava que tingués “ganes de treballar en un bar” i “cotxe propi”.

Ruiz ha informat que tot just després de tenir coneixement de l’anunci, l’IAM va obrir d’ofici un expedient. Tan bon punt se li va comunicar a l’empresari, aquest el va retirar.

Tot i veure-hi “una invitació a quelcom sexual“, la dirigent ha especificat que la tasca de la comunitat autònoma és realitzar “una feina pedagògica amb l’empresari” perquè entengui que això que ha publicat és sexista.

(Visited 28 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari