Una càmera espiava el PP a un restaurant de Barcelona

Descobert un sistema ocult de gravació en el reservat d'un local al costat de la seu dels populars a Barcelona freqüentat pels membres del partit
Alicia Sánchez-Camacho
Alicia Sánchez-Camacho

El reservat que utilitza habitualment el PP català al restaurant Santiaguiño, situat a escassos 25 metres de la seva seu del carrer Urgell de Barcelona, estava sota vigilància. Una empresa de seguretat va descobrir el mes de març passat una càmera i un micròfon ocults en el detector de fums de la sala que la formació que lidera Alicia Sánchez Camacho utilitza per mantenir els dinars de feina importants, segons publica el diari El Mundo aquest divendres.

 

A petició dels populars catalans, i a causa dels efectes de la gravació de la conversa entre Sánchez Camacho i l’examant de Jordi Pujol Ferrusola al restaurant La Camarga, l’empresa Desarrollo y Aplicaciones en Sistemas de Seguridad va escombrar el Santiaguiño de dalt a baix. Els propietaris van advertir els tècnics que hi havia una càmera amagada al local, però la sorpresa va ser descobrir-ne una altra al reservat de la qual el restaurant no en tenia constància.

 

El cas de La Camarga i el posterior descobriment de la càmera del Santiaguiño van generar una psicosi a les files dels populars catalans, que a conseqüència d’això va encarregar registres en altres locals de Barcelona que la líder del PP català acostuma a freqüentar.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides