Els neofeixistes del Casal Tramuntana es mobilitzen pel 12-O

El polèmic centre neofeixista del barri del Clot de Barcelona fa pintades cridant a participar a l'acte de Plaça Catalunya del 12-O
Casal Tramuntana
Casal Tramuntana

Els membres del neofeixista Casal Tramuntana estan cridant a participar a l’acte espanyolista previst pel pròxim 12 d’octubre a la Plaça Catalunya de Barcelona. Aquest dijous han aparegut diverses pintades i pancartes pel barris de la capital catalana amb consignes firmades per aquest casal, tal com han explicat a través de Twitter diversos ciutadans. L’any passat el Casal Tramuntana també va anunciar la seva presència a la concentració espanyolista del 12-O.

 

L’acte per celebrar el dia de la Hispanitat està convocat oficialment per la plataforma ‘Catalunya tal cual’ que aglutina una sèrie d’entitats espanyolistes com Impulso Ciudadano, presidit per l’exdiputat de Ciutadans (C’s), José Domingo. De moment la convocatòria del 12 d’octubre a plaça Catalunya ha estat secundada pel Partit Popular (PPC), C’s i el partit xenòfob i racista Plataforma per Catalunya (PxC) de Josep Anglada.

 

Pel 12 d’octubre també hi ha convocat un acte de la plataforma ‘La España en Marcha’, formada per La Falange, Nudo Patriota Español, Alianza Nacional, Movimiento Católico Español y Democracia Nacional. Aquests partits d’ultra dreta volen manifestar-se pels carrers de Barcelona i han convocat una manifestació feixista per anar caminant des de la plaça de Sants fins a la plaça de Sant Jordi, a Montjuïc, on es concentraran els habituals nostàlgics del franquisme.

(Visited 365 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari