Rajoy passa de la tercera via de Duran 

El president espanyol ha dit que no sap que és això de la tercera via que planteja el líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida
Rajoy
Mariano Rajoy

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha enviat des del Japó un missatge que es pot entendre com un sonor cop de porta a la iniciativa del líder d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Josep Antoni Duran i Lleida, d’apostar per una tercera via que no sigui la independència de Catalunya.

 

“No sé exactament en què consisteix la tercera via”. Aquesta ha estat la resposta de Rajoy quan li han preguntat en un roda de premsa, celebrada en el marc del viatge oficial al Japó, sobre l’anomenada tercera via que proposa Duran i Lleida. El president espanyol i líder del PP també ha aprofitat per defensar la unitat d’Espanya i ha tret importància a les queixes de Catalunya sobre el descens de les inversions previstes en els pressupostos generals de l’Estat.

 

Aquesta declaració de rebuig a la proposta de la tercera via arriba l’endemà que el líder d’Unió es reunís per dinar amb el primer secretari del PSC, Pere Navarro, per explorar estratègies i acostar posicions al voltant d’aquesta aposta contrària a la independència de Catalunya. Una trobada que ha caigut molt malament a les files dels convergents i socis de federació de Duran.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari