Bárcenas, disposat a col·laborar amb la Justícia

L'extresorer del PP ordena al seu advocat a Suïssa que ajudi el Jutge Ruz en les seves investigacions al país alpí
Bárcenas
Bárcenas

L’extresorer del PP, Luis Bárcenas, ha enviat una carta al seu representant legal a Suïssa, Jean-Marc Carnicé, per demanar-li que col·labori amb la comissió judicial liderada pel jutge Pablo Ruz, que aquesta setmana visita el país alpí per investigar els comptes de Bárcenas i prendre declaració a un testimoni. L’advocat de l’extresorer, Javier Gómez de Liaño, ha assegurat que aquesta predisposició del seu client significa que no vol “ocultar, alterar o destruir cap font de prova”.

 

El lletrat espanyol de Bárcenas ha remès al jutge Ruz un escrit que constata que l’antic responsable de la caixa del PP ha consentit transmetre a Espanya els documents relatius als seus comptes als bancs suïssos LGT i Lombard Odier, a nom de les societats Novis i Tesedul i de la Fundació Sinequanon.

 

El testimoni que Ruz interrogarà dimecres vinent es tracta d’Agata Stimoli, la persona que va gestionar els comptes de Bárcenas al Dresdner Bank. El jutge va acceptar presndre declaració a Stimoli a petició d’un altre extresorer del PP, Ángel Sanchis, imputat en el cas Gürtel per haver ajudat presumptament Bárcenas a blanquejar tres milions d’euros.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari