Familiars de ministres del PP ben endollats

La neboda del ministre d'Economia és la nova directora general de Competència i el seu càrrec anterior l'agafa la filla de Cañete
Guindos i Cañete
Guindos i Cañete

El consell d’administració de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMV) ha nomenat directora general de Competència a Beatriz de Guindos, neboda del ministre d’Economia, Luis de Guindos, segons informa el diari Cinco Días.

 

De la seva banda la persona que ocuparà el càrrec que exercia fins ara Beatriz de Guindos és, ni més ni menys, que la filla del ministre d’Agricultura, Miguel Arias-Cañete, Micaela Arias-Cañete, en aquests moments número dos de la neboda de Guindos.  Beatriz de Guindos era fins ara la sotsdirectora d’Indústria i Energia de la Direcció d’investigació de l’actual autoritat de la Competència.

 

Beatriz de Guindos va començar la seva carrera professional el 2003 en l’antic Servei de la Competència del ministeri d’Economia. Des d’aquest ministeri va anar ascendint de forma progressiva fins ocupar el càrrec de sotsdirectora de conductes restrictives de la competència.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari