Treballadors de Catalunya Banc convoquen dues jornades de vaga

Per falta d'avenços en la negociació, els dies 30 de setembre i 1 d'octubre
Seu central de Catalunya Banc a Barcelona
Seu central de Catalunya Banc a Barcelona

Els treballadors de Catalunya Banc han convocat dues jornades de vaga per als dies 30 de setembre i 1 d’octubre vinents, en protesta per l’ERO a l’entitat financera que afecta prop de 2.500 empleats, un 30% de la plantilla. El motiu de la protesta és que la negociació amb l’empresa no ha avançat, segons han explicat, des que comencés ara fa dues setmanes.

 

Els sindicats han pres aquesta decisió després que en la reunió d’aquest dilluns l’empresa hagi plantejat un canvi d’orientació respecte als afectats. Els representants dels treballadors volen reclamar així un “marc negociador estable” que garanteixi que no hagin de dependre de la improvisació de l’empresa en les negociacions.

 

“Veiem un grau d’improvisació preocupant que impedeix la negociació; necessitem un marc negociador estable”, ha explicat la secretària general de CCOO a Catalunya Banc, Montse Delgado. En principi, el 9 d’octubre vinent és l’últim dia per negociar, segons la normativa que van acceptar l’entitat nacionalitzada i els sindicats, ja que és quan es compleix un mes des dels primers contactes després de l’anunci oficial de l’Expedient de Regulació d’Ocupació.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari