Aguirre ofereix a Barcelona la seva “visió de Catalunya”

La presidenta del PP de Madrid donarà aquest migdia una conferència en la qual explicarà les conseqüències de la independència
Sense títol
Sense títol

Esperanza Aguirre presentarà aquest dijous a Barcelona la seva visió de la situació actual de Catalunya en una conferència que oferirà al Círculo Ecuestre de Barcelona, davant de 300 persones. L’expresidenta de la Comunitat de Madrid pretén alertar de les conseqüències que comportaria una hipotètica independència de Catalunya.

La conferència, que es titula “La meva visió de Catalunya”, serà moderada pel president d’aquest elitista grup barceloní, Borja García-Nieto. Aguirre ha anunciat que pretén desmentir les fal·làcies que assegura que s’han creat sobre el futur d’una Catalunya independent, com que estigui liderada per un govern democràtic.

Segons Esperanza Aguirre, una Catalunya independent estaria governada per un executiu d’“esquerres totalitari”. En aquest sentit, la dirigent popular coincideix amb Francesc Homs en el tan habitual símil del portaveu català quan desprestigia les propostes d’altres partits parlamentaris dient que amb elles s’arribaria a una “república bananera”. Aguirre considera que el futur de Catalunya aniria en aquest sentit si se separa d’Espanya.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari