Una periodista titlla el Toro de la Vega de “festa meravellosa”

Mariló Montero defensa la celebració de Tordesillas
Mariló Montero
Mariló Montero

La comunicadora Mariló Montero ha tornat a ser la protagonista d’una polèmica que, una vegada més, ella mateixa ha generat quan ha defensat en directe la celebració del Toro de la Vega d’aquest dimarts a Tordesillas. “Una festa meravellosa“, ha qualificat la comunicadora, que minuts després ha començat a rebre un allau de crítiques via xarxes socials.

La presentadora de ‘La Mañana’ de Televisió Espanyola, autora de frases com “no està científicament demostrat que l’ànima no es transmeti en un transplantament d’òrgans”, ha defensat la tradició “mil·lenària” del brau de Tordesillas.

La celebració ha generat 12 ferits, un d’ells, greu.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari