Se suïcida a Madrid una dona que anava a ser desnonada

Hores després de rebre l'avís de desnonament per un deute de 900 euros amb l'empresa municipal de vivenda que no li deixaven pagar
Sense títol
Sense títol

La plataforma Stop Desahucios ha denunciat el suïcidi a Madrid d’una dona que anava a ser desnonada per un deute de 900 euros amb l’Empresa Municipal de Vivienda. Amparo, de 45 anys, havia intentat pagar el deute pel matí en una oficina municipal, però en el seu lloc va rebre un avís de desnonament i de matinada ha decidit treure’s la vida.

 

En declaracions al diari Público, l’activista de la PAH Feli Velázquez ha explicat que l’EMV “no vol agafar els diners de la gent”i per tant la seva “indefensió és absoluta”. Segons Velázquez, l’empresa els explica que la situació ja no es pot arreglar i que s’ha de procedir al desnonament perquè “només busca que tot es privatitzi”.

 

La dona vivia al popular barri de Carabanchel amb el seu marit, tres fills menors (en tenia tres més) i dos néts que estaven al seu càrrec.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari