El Bigotis podria estar interessat en la compra d’Intereconomía

Relacionen a Álvaro Pérez, batejat com "el bigotis" en el cas Gürtel, amb una oferta per adquirir el Grup Intereconomía
Sense títol
Sense títol

El bigotis estaria associat amb Luis Sans, Conseller Delegat de la societat, per adquirir el gruix de les accions del Grup Intereconomía, que gestiona el canal de televisió en obert que porta el mateix nom, segons informa PRNoticias. Amb aquesta operació es buscaria desvincular legalment Julio Ariza de la propietat del canal, encara que seguiria exercint com a responsable de la gestió del mitjà.

El Grup Intereconomía travessa per importants problemes financers que l’han obligat a retirar la programació en directe durant l’estiu. A més, els treballadors acumulen diverses mensualitats sense cobrar.

Álvaro Pérez, conegut com “el bigotis”, va exercir el càrrec de president de l’empresa Orange Market, que va pagar els vestits al president de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, per un import superior als 12 mil euros. Encara que no s’ha pogut provar relació, el PP i l’executiu valencià van encarregar a aquesta empresa l’organització de mítings, congressos i el disseny de l’stand de la Comunitat a Fitur.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari