“No hi haurà acció secessionista sense resposta”

La ultradreta espanyola publica un comunicat conjunt on dóna suport a l'atac a la llibreria Blanquerna i adverteix de noves accions
Falange
Falange

“Afirmem la nostra voluntat que no hi haurà acció secessionista sense resposta, i que l’acció a la llibreria Blanquerna l’entenem com el primer dels passos”. Aquest és l’últim dels set punts que formen el comunicat fet públic diumenge per ‘La España en Marcha’, iniciativa que aglutina les organitzacions d’ultradreta La Falange (FE), Nudo Patriota Español, Alianza Nacional, Democracia Nacional i Movimiento Católico Español “davant la “deriva secessionista que ha pres la Diada en els últims anys i la passivitat, quan no complicitat, dels successius Governs de la Nació”.

 

El comunicat dóna suport “incondicional” a l’atac feixista a l’acte que la Delegació del Govern català a Madrid va celebrar a la llibreria Blanquerna de la capital espanyola el passat 11 de setembre, així com als “patriotes” que van anar a la protesta per donar-los suport.

 

Finalment, ‘La España en Marcha’ convoca “els espanyols” a l’acte que celebraran el dia 12 d’octubre vinent amb motiu de la celebració del Dia de la Hispanitat.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari