Tempesta al Congrés

Les goteres a la Cambra, tot i els 4,4 milions milions gastats en les obres de remodelaci, retarden una hora l'inici del curs
Congrés
Congrés

El Congrés encara està de vacances tot i l’estrena del curs polític d’aquest dimecres, que ha començat amb una hora de retard per culpa d’unes goteres que han mullat alguns escons.

El president de la Cambra, Jesús Posada, ha hagut d’interrompre la sessió de control al Govern, prevista per a les 9h d’aquest matí, perquè l’aigua que queia del sostre del Congrés impedia que els diputats poguessin seure als seus llocs.

Les obres de remodelació que du a terme l’empresa Dragados, un de les del grup ACS que presideix Florentino Pérez, i pressupostades en 4,4 milions d’euros, no s’han enllestit a temps i el sostre del palau no ha resistit la pluja que ha caigut sobre Madrid.

Els salts d’aigua han deixat xop el cuir dels seients dels diputats. Una dotzena de parlamentaris no ha pogut ocupar els seus escons.

La imatge del Congrés dels Diputats pot quedar afectada pel contratemps d’aquest dimecres i suposa una metàfora del resultat de la candidatrua olímpic de dissabte passat, segons han comentat alguns dels protagonistes a les xarxes. Alguns dirigents, com el d’UPyD, Toni Cantó, ha dit via Twitter que un grup de turistes japonesos que ocupaven la tribuna de convidats per visitar la Cambra “deuen estar al·lucinant”.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari