Per què dos catalans han enutjat l’esquerra abertzale?

Sense títol
Sense títol

El col·lectiu de familiars dels presos d’ETA Etxerat va denunciar a finals del passat mes d’agost que la seva seu d’Hernani havia aparegut plena d’adhesius en els quals es reclamava una fossa comuna per a tots els presos etarres. Aquesta entitat considera que la designació de Jone Artola com a txupinera de la ciutat, tal com va proposar Etxerat, de la qual forma part, és el motiu de l’atac a la seva seu.

Pocs dies després, diferents associacions han publicat a Internet la fotografia dels dos suposats autors de l’atac a la seu, els quals han pujat fotografies a les xarxes socials en els quals reconeixen estar darrere de l’enganxada d’adhesius. Els dos suposats responsables, un home i una dona d’origen català, apareixen a les fotografies realitzant la salutació feixista i s’enorgulleixen del seu acte.

Un jutge va revocar el nomenament d’Artola, el germà de la qual és un pres d’ETA, a instàncies del Delegat del Govern al País Basc, encara que Artola va participar en els actes oficials abillada amb la indumentària pròpia de la txupinera de les festes.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari