Quin jugador del Madrid té el seu sogre a la presó?

Santiago Bernabéu
Santiago Bernabéu

El nou fitxatge milionari del Reial Madrid, el jugador gal·lès Gareth Bale, té el seu sogre en presó preventiva als Estats Units, acusat de formar part d’una estafa pròxima als 3,5 milions d’euros a escala mundial. El pare de la novia de Bale, Martin Rhys-Jones, va ser extradit als EUA i s’enfronta a una pena de 30 anys de presó i una multa de 189.304 euros.

 

Segons publica el diari britànic Daily Mail, el sogre de Bale és acusat per un Tribunal de Nova York d’un delicte de frau electrònic i blanqueig de capitals, juntament amb altres 11 persones. Un frau que consistia en la creació d’una empresa de telemàrqueting el 2005 que va enganyar a gent per comprar accions a un elevat preu quan realment tenien un valor molt baix en el mercat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides