Botella diu que Madrid 2020 “uneix Espanya”

L'alcaldessa madrilenya aspira a reproduir l'impacte dels Jocs de Barcelona sobre el turisme
Daniel_Domscheit-Berg
Daniel_Domscheit-Berg

A tres dies de la decisió del COI sobre la seu dels Jocs Olímpics de l’any 2020, l’alcaldessa de Madrid i esposa de l’expresident José Maria Aznar, Ana Botella, ha assegurat que l’elecció de la capital espanyola serviria per “unir” Espanya. “Seria fonamental. Uneix. És una cosa que uneix Espanya. Hi ha una il·lusió col·lectiva”, ha assegurat Botella en una entrevista que publica aquest dimecres el diari El Mundo.

 

Amb Barcelona com a referent, Botella ha destacat els “grans beneficis” que deixaria Madrid 2020 i l’impacte que tindria sobre el sector turístic. “Els Jocs tindrien un impacte molt important sobre el turisme. Tenim l’exemple de Barcelona. Va tenir un efecte molt important que nosaltres perseguim”.

 

El COI decidirà dissabte entre Madrid, Tokyo i Istanbul la ciutat organitzadora dels Jocs del 2020, a la qual la capital de l’Estat aspira per tercera vegada consecutiva. Aquesta insistència que dura dècades fa que Botella parli ja d’un “legat” olímpic. “Tenim un país amb unes infraestructures del transport de les millors. Això no es pot improvisar i és un legat que ja es gaudeix”.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari