Quin grup del Parlament de Catalunya treballarà amb incentius?

El portaveu socialista, Maurici Lucena, aquest dimarts al Parlament
El portaveu socialista, Maurici Lucena, aquest dimarts al Parlament

Des de l’arribada de Maurici Lucena al grup socialista en el Parlament han canviat moltes coses. Entre d’altres innovacions, el portaveu del PSC a la Cambra ha decidit impulsar un sistema d’incentius. La direcció del grup ha decidit no repartir la partida pressupostària de teletacs i destinar-la a premiar aquells diputats amb millor comportament.

 

La decisió de la cúpula del grup parlamentari ha agafat per sorpresa els diputats socialistes, que aquests dies ja viuen amb l’ai al cor amb tot el reguitzell d’articles, twitters i declaracions dels diferents dirigents del partit, incloses invitacions explícites als militants díscols a abandonar la formació.

 

Molts membres del grup del PSC consideren la darrera decisió de Lucena com estrambòtica. Ningú sap exactament què vol dir això de bon comportament, però ho sospiten. L’economista va ser el fitxatge estrella de Pere Navarro en les últimes eleccions catalanes. Economista reconegut, va formar-se a l’ombra d’Andreu Mas-Colell a la Pompeu Fabra i s’ha fet un perfil de tecnòcrata eficaç.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari