El PSC obvia la Policia i confia en Método 3

Navarro diu que el partit no va pagar per la gravació de La Camarga, com assegura un informe policial
Sense títol
Sense títol

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha negat aquest dilluns que el PSC encarregués, o pagués a posteriori, la gravació realitzada per l’agència de detectius Método 3 de la conversa mantinguda per la líder del PP català, Alicia Sánchez Camacho, i l’examant de Jordi Pujol Ferrusola, María Victoria Álvarez, al restaurant La Camarga de Barcelona.

 

Segons un informe policial difós divendres passat per la Cadena SER, el PSC va pagar 1.750 euros a Mètode 3 per l’enregistrament de la conversa. La Policia Nacional assegura a més que l’exsecretari d’organització del partit i actual diputat al Congrés, José Zaragoza, és va reunir a la seu de l’agència amb la detectiu Elisenda Villena dos dies després de la gravació per acordar-ne el preu.

 

Navarro ha tret ferro a “la filtració d’un informe de la Policia” i ha optat per esperar la interlocutòria del jutge abans de valorar la informació publicada sobre el suposat pagament a Método 3, que no consta en les factures arxivades del partit, segons ha explicat. També ha demanat que és respecti la presumpció d’innocència de Zaragoza, de qui ha dit que li mereix “tota la confiança”.

 

Igualment, ha destacat el comunicat emès per Mètode 3 després que la SER informés del presumpte acord del PSC amb l’agència de detectius: “Dues hores després de l’aparició de l’informe, el responsable de Método 3 va apuntar l’entorn d’Alicia Sánchez Camacho“.

 

Navarro ha criticat que l’atenció se centri ara en qui va encarregar la gravació de La Camarga i no en el contingut de la conversa: “Sembla que ningú investigui què és diu en aquesta conversa, en la qual és parlen coses serioses com motxilles amb diners que viatgen a Andorra, el que suposa evasió fiscal”.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari