Navarro demana que l’ANC pagui per la Via Catalana

El primer secretari del PSC vol que l'ANC es faci càrrec de les despeses extraordinàries derivades de la Via Catalana
Navarro
Navarro

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, segueix generant titulars amb les seves declaracions. Aquesta vegada Navarro ha demanat que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) es faci càrrec de les despeses extraordinàries que es derivin de l’organització de la Via Catalana, que es farà l’Onze de Setembre, durant la Diada Nacional de Catalunya.

 

En una declaracions a l’agència EFE, el líder dels socialistes catalans ha justificat aquesta petició dient que “seria lògic” que no hagin de ser tots els contribuents els que paguin les despeses extres generades per una activitat organitzada per una entitat privada, segons ha apuntat Navarro.

 

Pere Navarro ha afirmat que no comparteix la reivindicació de la cadena humana a favor de la independència de Catalunya, però ha afegit que la respecta. En aquest sentit ha reiterat que no hi participarà, a diferència d’alguns militants i dirigents del PSC que podrien apuntar-se a la Via Catalana. Unes diferències generades pel posicionament del partit sobre el procés sobiranista que està provocant fortes tensions internes a can PSC.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari