Hisenda obre inspecció a tres fills de Pujol

L'Agència Tributària, que havia sol·licitat dades fiscals de tota la família, investiga Jordi, Oriol i Oleguer
Sense títol
Sense títol

Hisenda ha decidit obrir inspeccions fiscals a tres fills de l’expresident català Jordi Pujol, després d’haver sol·licitat informació de dades fiscals de tota la família. Els investigats, segons informa aquest dijous ‘El Confidencial’, són el fill gran Jordi, el diputat Oriol i el benjamí Oleguer. La resta de la família, inclòs l’expresident Pujol, ha superat la fase preliminar sense que se’ls hagi obert una inspecció.

 

El Ministeri que encapçala Cristóbal Montoro va sol·licitar informació fiscal de tots els membres de la família Pujol després de les últimes eleccions catalanes, en les quals Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) s’hi va afegir a les tesis sobiranistes per demanar un referèndum per la independència de Catalunya. Finalment, Hisenda ha decidit centrar-se en tres dels descendents de l’expresident.

 

En el cas de Jordi Pujol Ferrusola, s’investiguen uns possibles comptes al banc suís Lombard Oier denunciats per l’Oficina Nacional d’Investigació del Frau (ONIF). A Oriol, unes factures que la seva dona, Anna Vidal, va cobrar a la consultora Alfa Partners, pagament que s’investiga dins del cas de les ITV. I a Oleguer, la regularització de 3 milions d’euros tot aprofitant l’amnistia fiscal impulsada per Montoro.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari