Amenaça unionista al tram 746

Sota el lema 'Rompamos las cadenas' organitzen una concentració davant la Sagrada Família per la Diada
'Rompamos las cadenas'
'Rompamos las cadenas'

Un mes després d’haver demanat permís per manifestar-se l’11 de setembre davant la Sagrada Família, el ‘Movimiento Cívico 12-O‘ encara no ha rebut resposta d’Interior. Però la plataforma unionista confia que la concentració que prepara sota el lema ‘Rompamos las cadenas’ precisament per contrarestar la Via Catalana pugui tirar endavant.

Per això han fet una crida perquè la ciutadania contraria a la independència de Catalunya participi per fer front, just davant del temple gaudinià, al pas de la cadena organitzada per l’Assemblea Nacional de Catalunya i Òmnium Cultural per reivindicar la independència.

Tot i definir-se com un moviment cívic, és clar que la contra programació de l’acte més important de la Diada generarà tensions entre els manifestants. El Departament que comanda Ramon Espadaler juntament amb la Guàrdia Urbana estan realitzant els informes sobre seguretat ciutadana pertinents per decidir si s’autoritza o no la concentració, o si es canvia de lloc per evitar el risc de trencar realment la cadena.

(Visited 31 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari