Madrid passa la factura als pares

La Conselleria d'Educació madrilenya envia una carta a les famílies explicant el cost de cada plaça de la pública
Banc_Mare_Nostrum
Banc_Mare_Nostrum

La Comunitat de Madrid segueix insistint a desacreditar els serveis públics i a poc a poc anar privatitzant-los. Després de la polèmica per la venda de diversos hospitals a empreses privades ara ha enviat una carta als pares de nens escolaritzats en centres públics en la qual els retreu el cost de l’educació dels seus fills.

La missiva es va enviar a mitjans d’agost i en ella es destaca que l’escolarització de cada alumne de primària costa 5.100 euros anuals a la Comunitat de Madrid. D’aquesta manera, es tracta de desacreditar a l’educació pública, que aquest any ha congelat les taxes, però que el curs passat les va augmentar en un 175%.

Ara mateix, cada família madrilenya ha de pagar entre 80 i 260 euros al mes per l’educació dels seus fills, depenent de la renda de la llar, a més del cost del menjador. La carta, signada per la consellera d’educació Lucía Figar, destaca l'”enorme esforç” que suposa per a la Comunitat de Madrid aquesta despesa, com si es tractés d’un capritx i no d’un dret bàsic.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari