ERC substituirà la CUP a l’alcaldia d’Arenys de Munt

Aquest dimarts s'ha presentat formalment el text de la moció de censura que provocarà el relleu de l'alcalde de la CUP pel candidat d'ERC
Sense títol
Sense títol

La moció de censura contra l’alcalde de la CUP d’Arenys de Munt, Josep Manel Ximenis, ja té data oficial. Serà el pròxim dissabte 7 de setembre, tal com va publicar aquest diari digital en la informació publicada aquest dilluns. Aquell dia es debatrà el text de la moció presentada pels grups municipals d’ERC, CiU i PSC que provocarà el relleu de Ximenis pel candidat republicà, Joan Rabasseda.

 

Els tres grups municipals que han signat aquest acord per canviar d’alcalde explicaran els motius d’aquest nou pacte el dilluns 2 de setembre. L’acord arriba després d’uns mesos moguts a l’Ajuntament d’Arenys de Munt. El mes de juny CiU va abandonar el Govern municipal que compartia amb la CUP, deixant en minoria aquest grup amb només 4 dels 13 regidors que formen el consistori local.

 

Des de la CUP han fet públic un document que recull un conjunt de propostes irregulars que hauria fet el grup local de CiU per seguir donant suport al govern municipal. Unes exigències que passaven per una proposta urbanística suposadament il·legal, la demanda d’assignar una sèrie de càrrecs a dit i el manteniment de “privilegis il·lícits” per alguns treballadors municipals.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari