La productora de Nacho Vidal transmetrà la Via Catalana

Demanen col·laboradors per emetre en directe la cadena humana amb la qual diferents col·lectius independentistes pretenen demanar la convocatòria d'una consulta sobiranista
Nacho Vidal
Nacho Vidal

ImakestreamTV, la productora a la qual treballa Nacho Vidal, vol cobrir amb imatges televisades tots els trams de la Cadena Humana del proper 11 de setembre. IMKS TV no té precedents de treballs relacionats amb la independència de Catalunya però ha vist una via de negoci en aquesta transmissió i està demanant col·laboradors per tenir imatges de tota la cadena en el programa que està preparant per emetre en directe durant la Diada.

La Via Catalana per la Independència mou cada cop més diners, directament i indirecta, i la televisió per streaming de l’actor porno i empresari Nacho Vidal no en vol quedar al marge.

Aquesta productora es va crear fa poc més de tres anys a Barcelona i es presenta, amb unes frases no massa ben lligades, dient que “La nostra missió és proporcionar a les persones i marques amb l’experiència més agradable i eficaç d’interactuar i compartir moments amb el món a través de vídeo en temps real”. També diu a la seva web que “Imakestream està disponible com un servei gratuït pels consumidors i sense afany de lucre i els serveis de primera qualitat per ús comercial”.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari