Quin gremi gastronòmic produeix més amb la crisi?

Harry Truman
Harry Truman

Les llars espanyoles van incrementar el consum de pa en un 1,8% durant els mesos de maig de 2012 i abril de 2013 pel que fa al mateix període de l’any anterior, segons les dades ofertes per Consum, que elabora el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi ambient.

Un fet que no comporta major rendiments econòmics per al gremi. Encara que el volum de compra de pa va ascendir, l’informe mostra que la despesa s’ha mantingut estable, a causa que el preu mitjà d’aquest producte es va contreure l’1,9%. El consum per càpita es va situar en els 36,12 quilos per persona i any.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides