Quin membre de NNGG ha fet burla d’un afectat per les preferents?

Títol de la imatge
Títol de la imatge

El jove que apareix a la fotografia amb un megàfon a l’entrada de l’Audiència Nacional és Casto Gutiérrez, membre de Nuevas Generaciones que havia anat al jutjat a donar suport a la secretaria general del PP, María Dolores de Cospedal. A les portes del jutjat, Gutiérrez i altres membres de les joventuts populars s’han rigut d’un grup de persones afectades per les preferents que s’havia concentrat allà per protestar. Casto Gutiérrez ha eliminat el seu perfil de Twitter després que la poc respectuosa fotografia on riu d’una persona gran que ha estat estafada hagi corregut per les xarxes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides