Amb qui es discuteix sovint per Twitter l’exconseller Nadal?

Quim_Nadal
Quim_Nadal

L’exconseller de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP), Joaquim Nadal, ha tingut una enganxada via Twitter amb l’exdiputat d’ERC al Congrés dels Diputats, Joan Puig. I no és la primera vegada que discuteixen a través d’aquesta xarxa. El motiu en aquesta ocasió ha estat per una qüestió d’infraestructures.

 

L’exconseller Nadal ha fet una piulada felicitant-se per “la finalització del quart carril de l’AP7 i el sistema d’enllaços de Girona”, afirmant que aquesta obra “és fruit del conveni per a la construcció del tercer carril”. Un tweet que ha estat replicat per Joan Puig des del compte del diari digital Directe que gestiona l’exdiputat dels republicans. I ho ha fet per dir que es tractava d’un “conveni nefast, el de l’AP-7,ABERTIS li reclama de moment 1072MEUR a Fomento, és el que impedeix desdoblar la NII”. Nadal ha contestat dient a Puig “menteixes més que penses”, i així amb un parell de retrets més entre tots dos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides