Qui ha amenaçat de mort dos alcaldes de Bildu?

Reig_Pla
Reig_Pla

EH Bildu ha denunciat aquest dimarts que els alcaldes de Baztan, Garbiñe Elizegi, i l’alcalde jurat d’Elizondo, Mikel Nebot, han tornat a rebre una carta amb amenaces de mort, tal com ja va ocórrer la passada setmana.

A les missives, signades per un grup que s’autodenomina ‘Agrupació de nacionalistes navarresos’, s’exigeixen unes condicions tals com retirar les ikurriñes dels ajuntaments i substituir-les per les banderes d’Espanya.

De no complir-se les exigències abans del 26 d’agost, els signants de les cartes adverteixen que compliran amb les seves amenaces de mort.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides