Ruz imposa la llei del silenci a l’Audiència Nacional

El jutge del cas Bárcenas intenta evitar les filtracions confiscant mòbils
Javier Arenas
Javier Arenas

El jutge que instrueix el cas Bárcenas i que aquest dimarts pren declaració a Javier Arenas i Francisco Álvarez Cascos, Pablo Ruz, ha decidit requisar els telèfons mòbils i tablets dels advocats a l’entrada de la sala on havien de declarar els ex secretaris generals del PP.

Aquesta mesura és nova en el cas i es produeix arran de les contínues filtracions en directe via Twitter de la declaració de Luis Bárcenas, el passat 15 de juliol. Una de les associacions que formen part de l’acusació particular havia anunciat la seva intenció de retransmetre en directe les compareixences.

 

La mesura afecta tant als advocats de la defensa com de l’acusació, en unes compareixences que han despertat una important expectació i a les portes dels jutjats s’han concentrat grups de persones que han cridat insults als polítics, com ara “xoriços”, “corruptes” o “lladres”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides