El PP de Barcelona vol cobrar els immigrants pels papers

Alberto Fernández Díaz proposa gravar els informes d'arrelament i reagrupació familiar
Energia_997
Energia_997

El Partit Popular de Barcelona insisteix a voler cobrar els immigrants per la tramitació dels informes que els permeten obtenir els permisos de residència. El líder de la secció local del partit, Alberto Fernández Díaz –germà del ministre de l’Interior-, ha reclamat aquest dimarts a l’alcalde de la ciutat comtal que estableixi taxes per augmentar la recaptació del consistori.

Per a Fernández, els immigrants haurien de pagar 45 euros pels informes d’arrelament, mentre que valora en 133 euros els de reagrupament familiar. La proposta del PP comprèn instaurar aquestes taxes a partir de 2014 i espera recaptar prop de 950.000 euros anuals.

Barcelona realitza anualment unes 10.000 entrevista d’arrelament i unes 3.500 inspeccions de reagrupament familiar. Encara que la competència per realitzar aquests informes recau en la Generalitat, és l’Ajuntament qui s’encarrega d’això.

(Visited 17 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari