Quin va ser el benefici de les elèctriques en el primer semestre del 2013?

Sense títol
Sense títol

Les companyies elèctriques Iberdrola, Endesa, Gas Natural Fenosa i EDP van sumar un benefici conjunt de 4.225 milions d’euros en el primer semestre del 2013, un 1,65% menys que l’any anterior, segons ha informat ADICAE. L’associació de consumidors adverteix que amb la reforma elèctrica del Govern del PP, i malgrat aquests beneficis, són els usuaris els que acabaran assumint el dèficit tarifari, que és la diferència entre els ingressos que les elèctriques obtenen dels consumidors i el cost reconegut per l’administració, que està per sota del cost real de producció.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides