Els estudis coincideixen: els joves abandonen Espanya

Augmenta el percentatge d'emigrants i de joves disposats a anar-se del país per una feina
Sense títol
Sense títol

Aquest dilluns se celebra el Dia Internacional de la Joventut i coincidint amb la data, s’han presentat dos estudis que alerten de la desbandada de joves que s’està produint a l’estat espanyol.

El sindicat UGT ha presentat un estudi que assenyala que el nombre de joves espanyols que abandonen el país s’ha multiplicat per cinc en els últims set anys. UGT lamenta que “no podem deixar escapar a les generacions de joves millor preparades, perquè apostar per la joventut no és només una inversió de valor afegit per al futur, sinó també per al present”.

Per la seva banda, l’empresa de recerca de treball Randstad també ha fet públic un informe que situa en el 65% el percentatge de joves espanyols que abandonarien el país si els oferissin un treball en un altre lloc.

La meitat dels joves que abandonen Espanya s’estableixen a un altre país europeu, en recerca d’un treball que en la seva majoria no deixa de ser precari, encara que existeixen més oportunitats que a la península, segons l’estudi d’UGT.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides