Quants llocs del rànking del mercat de cotxes ha perdut Espanya amb la crisi?

Sense títol
Sense títol

Espanya ha perdut quatre posicions en el rànquing mundial de mercats automobilístics durant la crisi, en caure de la onzena posició que ocupava en 2007 al lloc quinzè en què es va situar al tancament del passat any, segons un informe de l’Organització Internacional de Constructors d’Automòbils (OICA).

El mercat espanyol s’ha vist superat pels de Corea del Sud, Iran, Tailàndia i Canadà durant la crisi econòmica. A Espanya es van comptabilitzar 1,61 milions de turismes i de tot terrenys, la qual cosa atorgava al país la onzena posició en la classificació global. Aquesta xifra va caure al 2012 fins a 699.589 unitats, per quedar relegada a la quinzena posició.

El rànquing l’encapçala Xina, amb unes vendes de 15,5 milions de cotxes al 2012, una xifra que duplica els registres de 2007, quan al mercat xinès es van comercialitzar 6,29 milions d’automòbils.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides