Quin efecte té l’impost sobre el tabac en el consum d’alcohol?

Título de la imagen
Título de la imagen

“El tabac pot augmentar els efectes subjectius de l’alcohol i s’ha demostrat que incrementa el risc de consum excessiu i problemàtic. Els fumadors beuen amb més freqüència i en major mesura que els no fumadors i són molt més propensos que els no fumadors a complir amb els criteris per abusar de l’alcohol o tenir dependència”, explica Sherry McKee, professor associat a l’Escola de Medicina de Yale.

El docent és autor de l’estudi que associa l’augment dels impostos sobre el tabac amb una modesta reducció del consum d’alcohol entre els grups considerats vulnerables: bevedors de risc, adults joves fumadors i fumadors amb baix poder adquisitiu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides