Quin estranger del Barça defensa el soberanisme?

Sense títol
Sense títol

Els jugadors del FC Barcelona eviten quant poden posicionar-se respecte al debat actual que existeix a Catalunya sobre el dret a decidir i la independència, però aquesta setmana un dels cracks de l’equip ha respost a preguntes sobre el tema dient que “si algú té la possibilitat de ser independent, per què no va a ser-ho?”.

El protagonista de les declaracions ha estat el lateral brasiler Daniel Alves, qui en una entrevista a RAC 1 ha assenyalat que és “un tema molt complex, ja que si tu t’independitzes afebleixes a la resta de l’estat”. Malgrat això, l’internacional carioca anima a intentar-ho als quals ho desitgen.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.