Quin estranger del Barça defensa el soberanisme?

Sense títol
Sense títol

Els jugadors del FC Barcelona eviten quant poden posicionar-se respecte al debat actual que existeix a Catalunya sobre el dret a decidir i la independència, però aquesta setmana un dels cracks de l’equip ha respost a preguntes sobre el tema dient que “si algú té la possibilitat de ser independent, per què no va a ser-ho?”.

El protagonista de les declaracions ha estat el lateral brasiler Daniel Alves, qui en una entrevista a RAC 1 ha assenyalat que és “un tema molt complex, ja que si tu t’independitzes afebleixes a la resta de l’estat”. Malgrat això, l’internacional carioca anima a intentar-ho als quals ho desitgen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides