Quin ajuntament gasta 600.000 euros anuals en càrrecs de confiança?

Badajoz
Badajoz

L’Ajuntament de Badajoz té en nòmina a -ni més ni menys- 23 càrrecs de confiança que suposen un cost per les arques muncipals de 600.894 euros anuals, segons explica Nació Digital. Una gran despesa econòmica per una quantiat elevada de càrrecs col·locats en el consistori que governa el Partit Popular (PP).  

 

Cal destacar que entre aquests cárrecs de confiança hi ha dos periodistes, conductors i alguns gerents d’institucions municipals. I tot plegat en un municipi extremeny que té al voltant de 150.000 habitants. Un dispendi econòmic en plena època d’aprimament de l’administració local

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.