L’escabetxina més salvatge

El FROB té pressa per desprendre's de Catalunya Banc i procedir a la seva privatització, amb 2.500 empleats amenaçats per un ERO

CatalunyaCaixa
CatalunyaCaixa

Aquest mes d’agost no serà tranquil per als treballadors de Catalunya Banc (abans Caixa Catalunya i Catalunya Caixa). El seu màxim accionista, el Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB), ha anunciat que, sí o sí, pensa privatitzar l’entitat nacionalitzada el proper mes d’octubre. Però abans ha de procedir a fer una salvatge retallada de la seva plantilla de treballadors, escudant-se en les instruccions rebudes des de Brussel·les.

 

Aquesta és la prioritat del nou president de Catalunya Banc, José Carlos Pla, designat pel FROB el passat mes de maig i que ha arribat a les dependències de la plaça de la Catedral, seu central de l’entitat, com un killer. Pràcticament la meitat de la plantilla de treballadors serà acomiadada. 

 

L’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) anunciat la setmana passada per Catalunya Banc afectarà a 2.500 treballadors dels 6.700 que actualment estan en nòmina. Així mateix, es procedirà a la venda o al tancament d’una part molt important (entre el 30 i el 40%) de la seva xarxa de 1.163 oficines.

 

MÉS INFORMACIÓ A LA VERSIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides