Bona pífia de TVE

"Lo que dice el señor Rajoy es falso". Així ha recollit erròniament TVE en un rètol unes paraules del president espanyol en què es referia a Bárcenas
TVE
TVE

“Lo que dice el señor Rajoy es falso. Deejemos (sic) trabajar al juez”. Textual. Amb aquest rètol han transcrit a Televisió Espanyola (TVE) unes paraules del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, durant la seva compareixença aquest dijous al Senat per donar explicacions sobre el cas Bárcenas, l’extresorer del Partit Popular (PP).

 

Una bona pífia per part de la persona responsable de posar els rètols recollint les declaracions del protagonista del dia, en aquest cas Rajoy, i que deixa en mal lloc a TVE. Un error molt clar perquè en comptes de posar ‘Rajoy’ hauria de posar ‘Bárcenas’, que era a qui s’estava referint el president espanyol per dir que és fals el que està denunciant l’extresorer. 

 

Aquesta pífia de TVE s’ha escampat per Twitter, i s’han començat a fer moltes bromes sobre aquest fet, amb comentaris del tipus: “Un aplauso nivel palmeros del PP al becario que ha puesto los titulares”; o bé: “Hasta el mismo Rajoy lo tiene claro (según TVE)”. La xarxa social també ha servit per bromejar força amb la frase ‘fin de la cita’ que ha utilitzat el líder del PP durant la seva compareixença. 

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari