La Diputació de Màlaga inverteix 5 milions d’euros en un Museu Taurí

L'operació ha provocat les crítiques de l'oposició, que la titllen de "disbarat"

Sense títol
Sense títol

La Diputació de Màlaga invertirà 5,2 milions d’euros en la compra d’un immoble on se situarà el Museu Taurí que preveu construir. L’edifici és propietat del Patronat de Turisme de la Costa del Sol, que travessa per greus problemes econòmics i que ja no ocupa aquest immoble, situat a la cèntrica plaça del Segle de Màlaga.

Amb aquesta inversió, la Diputació malaguenya troba seu per al projecte del Museu Taurí de Màlaga-Col·lecció Juan Barco, que al principi s’havia projectat a la plaça de la Malagueta, però que finalment es va descartar aquesta ubicació per les complicacions que suposava la tramitació urbanística del projecte.

Des del Partit Popular, que governa la Diputació malaguenya, s’ha aplaudit el projecte, mentre que l’oposició l’ha criticat fortament i l’ha catalogat de “disbarat”. Els populars han insistit a defensar que l’operació alleujarà el deute contret pel Patronat de Turisme amb l’adquisició de l’edifici i que permetrà a l’organització dedicar els seus recursos a la promoció de la Costa del Sol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides