Quan canviarà de seu l’Agència Catalana de Notícies?

ACN
ACN

L’Agència Catalana de Notícies (ACN) es traslladarà definitivament a partir del mes d’octubre a les instal·lacions de la Xarxa, al recinte de La Maternitat on hi havia l’antiga Com Ràdio. Així ho han comunicat als treballadors de l’ACN des de la direcció. Una mesura que ja feia temps que es comentava, però que estava pendent de materialitzar-se. L’ACN té la seu actualment a la Via Laietana de Barcelona.

 

La decisió s’emmarca en la retallada pressupostària que ha patit l’ACN que ha comportat l’acomiadament de set treballadors, amb una reducció d’un 25% del pressupost que destina el Govern a l’agència pública, una xifra que significa 600.000 euros menys respecte el 2012.  

(Visited 106 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari