Cospedal, Cascos i Arenas declararan davant el jutge del cas Bárcenas

El jutge Ruz els cita a declarar en qualitat de testimonis per la seva "responsabilitat" al capdavant del PP
Cospedal
Cospedal

El proper 14 d’agost, la secretària general del Partit Popular, María Dolores de Cospedal, s’asseurà davant el jutge i tindrà l’oportunitat de respondre a les preguntes sobre les greus acusacions de l’extresorer del seu partit Luis Bárcenas.

Un dia abans compareixeran al jutjat de l’Audiència Nacional els antecessors de Cospedal en el càrrec, Francisco Álvarez Cascos -fora del partit- i Javier Arenas. El magistrat els ha citat amb una hora de diferència, pel que no es preveu que s’allarguin en les declaracions.

Les citacions s’han conegut a través d’un acte que s’ha fet públic aquest dimarts i en què el magistrat assenyala que amb les citacions pretén “no demorar més el present tràmit”. Segons Ruz, aquestes declaracions són “necessàries, útils i pertinents”, ja que tots tres han exercit un càrrec de màxima responsabilitat durant els anys en què suposadament es va produir una comptabilitat B dins del Partit Popular. I considera que els testimonis citats poden aportar “dades rellevants” a la investigació.

A la interlocutòria també s’exigeix el lliurament de documentació de les empreses esmentades en els papers entregats per Bárcenas al jutge i el mateix al Partit Popular.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari