Quin grup parlamentari fa mofa de la carta de Mas a Rajoy?

Artur_Mas_nit28N
Artur_Mas_nit28N

Els diputats del grup parlamentari del Partit Popular de Catalunya (PPC) fan mofa de la carta que ha enviat el president de la Generalitat, Artur Mas, al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, per negociar la convocatòria d’una consulta sobre el futur de Catalunya.

 

Entre els diputats del PPC s’han enviat a través del mòbil una versió de la carta on es comenta en to sarcàstic expressions d’aquest estil: “le adjunto una carta con lo que dicen unos amigos”. Una clara referència a l’informe que ha elaborat el Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN) sobre el procés sobiranista obert a Catalunya. Es desconeix l’autor i creador d’aquesta mofa sobre la carta de Mas a Rajoy. 

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari