169.000 euros pels jardins de La Moncloa i les plantes de la Soraya

El Butlletí Oficial de l'Estat publica aquest dilluns una adjudicació de 169.097,50 euros pel manteniment dels jardins de La Moncloa i les plantes d'interior de la vicepresidenta del Govern espanyol
La Moncloa
La Moncloa

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publica aquest dilluns l’anunci d’una adjudicació de 169.097,50 euros destinats al manteniment i conservació dels jardins del complex de La Moncloa -seu del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy– i de les plantes d’interior de l’edifici Portaveu, seu de la vicepresidència que dirigeix Soraya Sáenz de Santamaría.

 

Segons es pot comprovar en el BOE, el contracte d’adjudicació pública es va formalitzar el passat dimecres 24 de juliol al Grupo Manserco, una empresa amb seu a Las Rozas (Madrid) que es dedica al manteniment de jardins, piscines i d’instal·laciones esportives, entre d’altres coses.

 

L’entitat que adjudica aquesta partida econòmica pel manteniment dels jardins de La Moncloa i les plantes del despatx de la vicepresidenta Sáenz de Santamaría és la Sotsdirecció General de Gestió Econòmica. Segons consta en la publicació del BOE s’ha acceptat l’oferta “económicamente más ventajosa”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.