169.000 euros pels jardins de La Moncloa i les plantes de la Soraya

El Butlletí Oficial de l'Estat publica aquest dilluns una adjudicació de 169.097,50 euros pel manteniment dels jardins de La Moncloa i les plantes d'interior de la vicepresidenta del Govern espanyol
La Moncloa
La Moncloa

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publica aquest dilluns l’anunci d’una adjudicació de 169.097,50 euros destinats al manteniment i conservació dels jardins del complex de La Moncloa -seu del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy– i de les plantes d’interior de l’edifici Portaveu, seu de la vicepresidència que dirigeix Soraya Sáenz de Santamaría.

 

Segons es pot comprovar en el BOE, el contracte d’adjudicació pública es va formalitzar el passat dimecres 24 de juliol al Grupo Manserco, una empresa amb seu a Las Rozas (Madrid) que es dedica al manteniment de jardins, piscines i d’instal·laciones esportives, entre d’altres coses.

 

L’entitat que adjudica aquesta partida econòmica pel manteniment dels jardins de La Moncloa i les plantes del despatx de la vicepresidenta Sáenz de Santamaría és la Sotsdirecció General de Gestió Econòmica. Segons consta en la publicació del BOE s’ha acceptat l’oferta “económicamente más ventajosa”.

(Visited 26 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari