Fi al tancament a l’església del Poblenou

Els 43 desallotjats de la nau del carrer Puigcerdà continuaran la protesta d'altres maneres
Sense títol
Sense títol

Tres nits han passat les 43 persones desallotjades de la nau del carrer Puigcerdà en el Poblenou a l’església de Sant Bernat Calbó al mateix barri de Barcelona. En una assemblea han decidit aquest dissabte abandonar el temple i continuar amb les seves reivindicacions d’una altra manera.

Després del desallotjament del passat dimecres de la nau del Poblenou, l’assentament il·legal més important de la capital catalana, moltes de les persones que allí vivien es van desplaçar a l’església, situada al costat de la Rambla del Poblenou, on han estat dormint en senyal de protesta pel desallotjament.

La majoria d’ells eren d’origen subsaharià, però també hi havia europeus i fins i tot un espanyol. Alguns es traslladaran als allotjaments provisionals que els ha ofert l’Ajuntament, però d’altres no han trobat lloc en el qual quedar-se i han dormit a la intempèrie prop del solar desallotjat o a la platja.

L’ocupació de l’Església es va realitzar amb el consentiment del rector i amb la condició que fos una reivindicació de caràcter temporal, per la qual cosa les persones que dormien allí des del dimecres han preferit abandonar-la ja i no apurar la setmana que s’havien marcat com a termini màxim.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari