De malbarataments i desnonaments (#convergirona style)

El meu estimat govern @ciu de #Gironadescollona ha intentat colar, a corre-cuita i com si fos allò més normal al món mundial, en el darrer ple municipal abans de vacances, la proposta de compra d’un fons artístic per la miserable almoina de 3.900.000€ ( llegiu: “austeritat del #governdelsmillors“).

 

I és clar, la compra d’aquesta col·lecció suposarà la remodelació d’un edifici ( l’antiga seu de l’Audiència) i la seva reconversió en un projecte estrella del programa electoral: un centre d’art contemporani. Pretenen així els Molts Honorables, que els turistes arribin a manades atrets per la proposta cultural, els 2.833 contenidors nous, els 237.000€ en llumetes de Nadal i el trenet turístic.

 

Entenc la preocupació: a Girona no tenim prou oferta cultural, per això l’AVE no s’emplena… Pels qui no coneixeu ;-)Gironaemociona, us haig de comunicar que patireu molt moltíssim d’avorriment si veniu a visitar-nos. Només podreu admirar la Força vella, la Catedral, St. Pere de Galligants, St. Nicolau, els Banys Àrabs, St. Feliu, el Call, l’Eixample Medieval, la Vall i Monestir de St. Daniel, la universitat i St. Domènec, les Muralles, la Rambla, St Martí Sacosta, la Plaça Independència, les Cases de l’Onyar, i l’arquitectura Modernista i Noucentista i (només!!!) 7 museus. Sap greu, però tenim poc passat històric.

 

I en el que es refereix a activitats culturals i d’oci, només s’organitzen 13 festivals de música, 2 festivals d’arts escèniques, 3 festivals de cinema i audiovisuals i 4 trobades/festivals d’art. Pel que fa a les instal·lacions, més aviat escasses: només 3 auditoris, la Sala La Planeta, el Teatre Municipal, 9 sales d’exposicions i 4 cinemes amb un total de 21 sales… Refotut, per estar acomplexats.

 

Analitzant els projectes de malbaratament i les polítiques de despropòsits, se m’acudeixen dos escenaris on ubicar tanta feinada en ‘politiquejar/porquejar’:

 

Hipòtesis A: van a per vostè Alcalde i li han col·locat un assessor o regidor ‘doble’ que té per missió enfonsar-lo i, tot s’ha de dir, ho està fent de puta mare en penjar-li inversions estúpides i projectes virtuals a dojo;

 

Hipòtesis B: són vostès una colla d’improvisadors ‘amateurs’ que es pensen que governar es jugar a les casetes Ikea.

 

Deia el MH Alcalde Puigdemont en el pregó de la festa de Salt, que Girona i Salt han de ser ‘veïns, amics i germans’… I se l’escoltaven veïns de Salt, entre d’altres, 16 famílies amb fills que viuen en el Bloc de l’Obra Social de la PAH i a qui acabaven de comunicar que seran, un altre cop, desnonats.

 

Estrany concepte convergent i convergonyós aquest seu, sobre el veïnatge, l’amistat i la germanor Alcalde, quan mercenaris BRIMOnians desallotgen famílies, per collons i sense contemplacions, i se’ls deixa al puto carrer mentre vostès volen gastar-se 3.900.000€ en…quadrets. (#etfelicitofill)

 

PS.- Ajuntament_Gi destina: 100.000€/any en ajuts per emergència (p.ex. comprar paquets de carn congelada durant l’estiu, per 560 famílies pobres amb menors a càrrec).

PS.2- Ajuntament_ Gi destina: 3.900.000 € per a comprar fons artístic.

PS.3: #Gironaemociona

(Visited 62 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Feu un comentari