A quin dirigent del PP preocupa el missatge del Papa Francisco?

Sense títol
Sense títol

El vicepresident del Parlament Europeu i expresident del Partit Popular de Catalunya, Alejo Vidal Quadras, ha mostrat la seva preocupació pel missatge del Papa Francisco en un article publicat en el diari digital Intereconomía. Segons Vidal Quadras, el missatge del Papa, qui ha demanat una església pobra i per als pobres, “no ha de conduir a l’error de considerar que la manca de béns materials és bona o fins i tot encomiable”.

 

Per a Vidal Quadras el missatge del Papa incideix en la idea que “partint d’una encomiable exigència de justícia ha degenerat en una esvalotada reclamació de drets socials sense dedicar un minut a avaluar el seu cost. I aquest és un camí que condueix irremissiblement a la ruïna general, que perjudica sobretot als econòmicament més vulnerables”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides