En què ha invertit UPyD el milió d’euros de superàvit de 2012?

Sense títol
Sense títol

UPyD ha tancat l’any 2012 amb un balanç positiu als seus comptes interns, segons les dades publicades pel propi partit a la seva pàgina web. En total, el partit dirigit per Rosa Díez ha tancat l’any amb un superàvit d’1.033.739,12 euros.

Aquests diners, provinent en la seva major part de les subvencions públiques i en un 18% de les aportacions dels afiliats, es destinaran a pagar els crèdits sol·licitats en 2011 mitjançant els quals es van finançar les cinc eleccions a les quals es van presentar, entre elles les generals, a les quals es van convertir en la quarta força política d’àmbit estatal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides