La ‘banda dels quatre’ torna a atacar

L'oposició a Sandro Rosell s'articula al voltant de Johan Cruyff, l'expresident Joan Laporta, Pep Guardiola i Jaume Roures: és la "banda dels quatre", que ja ha començat a agitar l'entorn blaugrana
Tito Vilanova
Tito Vilanova

La sobtada recaiguda de Tito Vilanova a causa del càncer que pateix en la glàndula paròtida i la seva substitució per l’entrenador Tata Martino, neòfit en el futbol espanyol i europeu, ha esperonat els detractors del president Sandro Rosell, que confien que el possible fracàs esportiu del tècnic argentí acceleri el descrèdit de l’actual junta directiva blaugrana. Si no s’anticipen, les properes eleccions estan programades per 2016, però els antisandristes ja han començat a vetllar armes i veuen en la designació del desconegut Tata Martino un filó per sembrar el descontentament entre la massa social culer.

L’oposició a l’actual directiva del FC Barcelona s’articula en la banda dels quatre i té els seus màxims exponents en l’exentrenador Pep Guardiola, l’expresident Joan Laporta, l’expresident d’honor Johan Cruyff i l’empresari mediàtic Jaume Roures. Al voltant d’aquest nucli dur s’apleguen diversos personatges notoris del barcelonisme, com l’economista Xavier Sala-i-Martín, el representant de jugadors Pere Guardiola, el periodista Jordi Basté i, per extensió, els nostàlgics del laportisme i els culers independentistes, que titllen Sandro Rosell de ser una reencarnació del president Josep Lluís Núñez.

 

Més informació a l’edició en paper d’EL TRIANGLE d’aquesta setmana

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides