Espanya perd opcions de construir l’AVE Rio-Sao Paulo

La tragèdia de Galícia dificulta les opcions espanyoles en un important concurs brasiler
Sense títol
Sense títol

El tràgic accident de Galícia podria tenir més conseqüències, a més de les humanes i socials. Un consorci espanyol està actualment optant a la construcció de la línia d’alta velocitat que haurà d’unir les ciutats brasileres de Sao Paolo i Rio de Janeiro, però el plec de condicions exigeix que les empreses que participen en el concurs no hagin sofert accidents en els últims deu anys.

Encara cal esperar a les conclusions de les investigacions de l’accident, però les opcions del consorci espanyol han disminuït seriosament. Segons informa L’Economista, la meitat de les empreses que formen part del consorci espanyol que s’ha presentat al concurs de Brasil estan involucrades en l’accident.

Les fonts consultades per l’Economista són pessimistes sobre les possibilitats de les empreses espanyoles en el concurs, que de guanyar-se suposaria uns ingressos de 2.500 milions d’euros. Les mateixes empreses van aconseguir recentment l’adjudicació del contracte per realitzar la línia La Meca-Medina.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides